Beste Green in a Box bezoeker

Ik heet jullie dan ook van harte welkom op Green in a Box! Snuister gerust even rond tussen de tuinartikelen en laat je gewoon inspireren door het vrolijke Green in a Box-gevoel dat ik jullie hoop mee te geven. Want mijn motto is dan ook: voel je thuis in je tuin!

Ik ben Aurore en gepassioneerd door alles wat met tuin en natuur te maken heeft. Mijn passie is tevens mijn beroep: als tuinarchitecte en florist ben ik dagelijks bezig met creëren van droomtuinen en bloemenarrangementen in functie van de wensen van mijn klanten. Ook in mijn vrije tijd heb ik groene vingers: ik doe niks lievers dan in mijn eigen tuin de planten te verzorgen, met mijn honden te spelen of gewoon te ontspannen met mijn man en kinderen. Ik voel me echt thuis in de tuin en in de natuur.

Laatste jaren merk ik echter dat een gezellige en sfeervolle tuin niet voor iedereen vanzelfsprekend is: veel klanten en vrienden spreken mij regelmatig aan met de vraag of ik hen aan dat ene missende element voor hun tuin, terras of balkon kan helpen. Sommigen zijn op zoek naar een originele eyecatcher, anderen willen de insecten naar hun tuin lokken met een bijen-of vlinderhuisje… Maar telkens stoten ze op hetzelfde probleem: ze vinden hun ding niet in de traditionele tuincenters of doe-het-zelfzaken. Zo ontstond het idee om mijn tuin-en natuurpassie met jullie te delen via een webshop waarin ik niet alleen originele, betaalbare out-of-the-box tuinartikelen verzamel, maar ook tips en weetjes in verband met tuindecoratie en bloemen deel. Green in a Box was geboren.